Kopp Mária|Skrabski Árpád – A boldogságkeresés útjai és útvesztői

3500 Ft

Hol a boldogság mostanában? – teszi fel az emberiség minduntalan a lét örök kérdését Petőfi Sándorral. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. Napjaink közszelleme ugyanakkor a legkevésbé sem kedvez a hosszú távú, Uram bocsá’, életre szóló elköteleződésnek.
Pedig, amint Kopp Mária és Skrabski Árpád munkássága is igazolja, a család nem csupán a boldogság kimeríthetetlen forrása, de minden másnál jobb egészség- és életvédő tényező. Rokonaik, ismerőseik, barátaik a megmondhatói: tudományos téziseikért a szerzőpáros tagjai párját ritkítóan örömteli házasságukkal álltak jót.
Látva a jelen kötet előzményét jelentő korábbi könyv sikerét, lányaik, Skrabski Luca és Fruzsina, valamint az azóta Kopp Mária nevét viselő családkutató szervezet, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) kezdeményezték, hogy a mű lásson ismét napvilágot. Válasszák nászajándékként, jegyeskurzusok, etikaórák segédanyagként, avagy kapcsolatépítő olvasmányként, zöldfülű és veterán párok egyaránt fognak újat találni benne.

A könyv ingyenesen hozzáférhető e-book formájában, regisztrációt követően a KINCS e-könyvtárában.

https://konyvtar.koppmariaintezet.hu/?product=kopp-mariaskrabski-arpad-a-boldogsagkereses-utjai-es-utvesztoi&lang=hu

Kategória: Címkék: ,

További információk

Tömeg 217 g
Méretek 19,5 × 13 × 1,5 cm
kiadás éve

kiadó

szerző

,

Típus kategória

Könyv

Kötészet

füles kartonált

Terjedelem

184 oldal