„…ami a miénk” 2. ötvenen a családról – Novák Katalin ajánlóival

1250 Ft4990 Ft

A család a hétköznap és az ünnep színtere. Hús-vér valóság, öröm és bánat, nevetés és könny, halk vigasztalás és hangos veszekedés, teljesség és hiány. Attól kerek, hogy nem szabályos. Erről szól ez a könyv. A családról. A családokról. Az ő családjaikról. A mi családjainkról. Most elkészült az első kötet után a második.

A kötet szerzőit úgy válogattam össze, hogy legyen közöttük művész, sportoló, tudós, egyházi ember, vállalkozó, politikus, ismert és a többség számára ismeretlen, nagycsaládos, egyedülálló, betegséggel megküzdő, az örökbefogadásban érintett, az első házasságban életre szóló társra találó és olyan is, akinek ez nem elsőre sikerült.

A könyv üzenete számomra nem pusztán az, hogy minden család, így minden történet egyszeri és megismételhetetlen, ahogy maga az ember; sem csak az, hogy a legtöbbünk életében a próbatétel is megjelenik, hanem az is, hogy ha el is bukunk, ne adjuk fel az ideát. S így – a Simone Weil-től kölcsönzött gondolattal élve – végül megtanulunk „vágyakozni az után, ami a miénk.”

Novák Katalin

További információk

Tömeg 850 g
Méretek 24 × 17 × 2 cm
kiadás éve

kiadó

szerkesztő

Novák Katalin

Típus kategória

E-Book, Könyv