Novák Katalin|Fűrész Tünde CSALÁDBARÁT ÉVTIZED 2010 – 2020

4990 Ft

2010 Magyarországon családbarát fordulatot hozott, megkezdődött az évtized, amelyben a nemzedékeken átívelő családok váltak a nemzet legfontosabb értékévé. Számos nehézség ellenére is Magyarország töretlenül halad előre azon az úton, amely családbarát országgá teszi. Olyan országgá, ahol jó családban élni, ahol a gyermek kincs, ahol a családok jelentik a fenntartható jövő biztosítékát.

Kötetünk a 2010-es évek család- és népesedéspolitikájának lenyomata. Arra vállalkoztunk, hogy megmutassuk a családbarát évtized kibontakozásának folyamatát, a családbarát építkezés lépéseit és eszközeit, azt a magyar modellt, amely a népesedési problémákat nem rövid távon, hanem aktív és következetes családpolitikával kezeli.

Egy évtized eredményei magukért beszélnek, a magyar családok gyarapodása, sokasodása és megerősödése köszön vissza a legtöbb statisztikai mutatóban. A Családbarát évtized 2010-2020 kötetből megtudhatják, hogy honnan indultunk, mit értünk el és merre haladunk. Ismerjék meg a családbarát Magyarország építésének történetét!

A könyv ingyenesen hozzáférhető e-book formájában, regisztrációt követően a KINCS e-könyvtárában.

https://konyvtar.koppmariaintezet.hu/?product=novak-katalinfuresz-tunde-csaladbarat-evtized-2010-2020&lang=hu

Kategória: Címkék: , ,

További információk

Tömeg 1160 g
Méretek 25 × 21 × 2 cm
kiadás éve

kiadó

Típus kategória

Könyv

Kötészet

kartonált

Terjedelem

324 oldal

szerző

,